18.03.2010

I hate him

Whoever you are, next time you see me,
GIVE ME A HUG

Eu credeam ca el va insemna ceva pentru mine. Si, ca un copil prost ce sunt, mi-am facut planuri si sperante. Si am crezut ca vom ajunge undeva. Dar el nu va insemna nimic pentru mine. Totusi ii multumesc pentru clipele ce mi le-a acordat, pentru zambetele ce mi le-a oferit, pentru clipele de atentie ce mi le-ai daruit, pentru privirile care m-au facut sa tresar... pentru putinul ce mi-a dat emotii. Adica, atata timp cat scriu despre tine, inseamna ca ai insemnat ceva pentru mine. Poate nu am facut eu destule, poate ca te asteptai la alceva, sau poate ca esti mult prea bun pentru mine. Ma scufund in "Change"... I want a good boy. Just like the one I had and that now's gone... O sa aprind o lumanare pentru tine, Ovi. Asta pentru ca te-am iubit...si inca te mai iubesc acum...cand esti atat de rece.
Great, am inceput sa plang. Un bun actor trebuie sa stie sa si planga. Asa ca atunci cand o sa am nevoie sa plang, o sa ma gandesc la tine, cel care ai murit. Uite, in mod curios mi s-a repornit "Change".

Hai sa iti mai scriu ceva, Ovi...
Nu pot sa stau aici in sala asta alba de lectura, plina de mese si scaune si haine puse la uscat fara sa nu ma gandesc la tine. Caci atunci cand ai fost aici, la Cluj, nu te-am bagat aici. DAr m-ai sfatuit sa vina aici si sa invat. Si mi-e dor de tine ba... mi-e dor sa te strang in brate si sa ma pupi pe cap si sa ma strangi in brate, spunandu-mi " Nu mai plange, ca va fi bine. Reusim noi"... Stii ca asta ne ziceam mereu? Ca o sa reusim... Si ma enerveaza ca in toti baietii care ii intalnesc caut franturi din tine si nu gasesc in nici unul. Ca tu ai fost si esti unic. Si plang ca o proasta. Vreau sa te intorci, sa iei viata in trupul tau si sa vii sa ma ajuti. Sa vii sa ma mai imbarbatezi putin, sa plangi pe umarul meu exact ca atunci cum faceai inainte sa pleci de la mine. Vreau sa simt emotia ce mi-o dadeai cand te asteptam sa vii. Vreau sa iti prind trupul in brate si sa nu iti mai dau drumul niciodata. Vreau sa te am aici. Acum. Ca sa ma ajuti sa nu mai plang. Si sa fim frumosi impreuna. Si sa imi intinzi machiajul... Si sa avem glumitele noastre. Si sa ne reintoarcem in lumea noastra magica plina de iubire unde ne ascundeam de fiecare data cand eram impreuna. Cu planurile noastre...Iti simt lipsa mai mult ca niciodata. Si cand mi-am dat seama ca a trecut data de 15 pentru a doua oara fara sa iti zic " La multi ani" m-a izbucnit plansul. In fiecare data de 15 ne ziceam " La multi ani". Si am petrecut prea putine dati de 15 impreuna inainte sa mori, prea putine. Mult prea putine. Mi-e dor sa te aud zicandu-mi ca ia iubesti...caci numai tu stiai cum sa ma iubesti bine. Mi-e dor de tine. Plang. Cum nu am plans niciodata de cand te-am pierdut. Mai tii minte piesa noastra? "Faraway" de la Apocalyptica. Acolo zicea "Don't you slip away from me.. It's YOU I live for...Don't you leave...no..." Si TU ai plecat. Si m-ai lasat singura intre demonii astia care imi devora incet sufletul. Si am inima plina de vanatai... E rau ca de fiecare data cand cineva se apropie de inima mea, ma atinge si vanataile tale dor. Si nu mai pot iubi. Nu cum te-am iubit pe tine. Nu doare tot raul ce mi l-ai facut cat ma doare ca ai plecat. Plang. Si nu am destule lacrimi sa plang pentru tine. Curg toate raurile din lume pentru asta. Ca sa mi te planga. Nu cred ca exista Rai si Iad, dar daca ar exista, tu ai fii undeva sus... Aproape de ingeri. Vreau sa ma plimb cu tine si sa imi reprosezi una si alta. Te vreau...aici...pe Pamant unde e plin de pacate. Sa imi stergi cu un burete magic toata durerea.

Stau in fata unor lucruri inerte. Te-am pierdut. Plang. Si nu oricum...ci cu suspine incarcate cu greutati de plumb. Nimic nu ma mai poate ajuta. Caci nu iti mai simt sufletul langa mine. Te iubesc.

2 comentarii: