24.03.2010

It ain't coz we can

In traducere libera, nu e din cauza faptului ca putem.
Ca sa scot dragul meu cititor din dilema, ma refer la intrebarea aia ce ii macina pe 'ai mai mari filosofi: De ce merg fetele in grup la baie?
Ei bine, avem motivele noastre, dintre care unul trimfeaza. Mai precis, noi nu avem atasate de noi acel bun prieten care ne spune ce sa gandim, cum sa gandim, in decolteul si dupa fundul carei gagici sa ne uitam... Nu avem un prieten care scoate replici de agatat gen " Papusa, mi-am pierdut numarul, nu mi-l dai pe-al tau?" sau "Te-a durut cand ai cazut din Rai?". Nu avem un prieten care sa fie horny 23.9/7 [ sa nu zic 24/7 ca probabil are nevoie si de somn...zic] si care sa ceara adapost cand vede vreo tata spanzurata pe panourile publicitare [ ehe, stiu astia cu advertinsing-ul ce va place voua]. Nu, nu avem nici un al treilea picior in care sa ne sprijinim frustrarile, nici un prieten care sa planga dupa ce se uita la filmele porno [ noi plangem la alea cu romantism and shit]. Nu e nimeni care sa ne incalzeasca partea interioara a pulpelor... si ne-o fi frig si noua.
Voi, [vai, norocosilor], aveti tot timpul un om in plus... Si cand e de mers la baie stiu ca vorbiti cu el si va incurajeaza, impunandu-se ca prieten, ca tipa pe care tocmai ati sarutat-o e buna si voi le promiteti un culcus macar pentru o noapte, iar ei ranjesc falosi.
Deci, ca sa nu ma mai intind cu vorba in aceast breaz feminism, dat fiind ca nu avem un psiholog personal, avem nevoie de prietene. Iar la baie stam un ceas ca ne luam cu vorba. Si mergem in grup pentru a nu merge singure. Nu fiti rai, baietei, si nu va mai puneti intrebari la care raspunsul pare imposibil...voi aveti mereu pe cineva alaturi. Noi nu, asa ca ne facem rost.


Pretty fucked up, huh?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu