10.03.2010

The e.n.d.

Eram pe autocar . Ploaie torentiala, tunete, fulgere… Vreme perfecta de stat in casa, in fata semineului si spus povestioare. Mergeam cam tare si simteam un imens gol in stomac. Ii spun prietenei cu care eram ca nu am un sentiment bun…ca ceva rau o sa se intample. Ea si-a scos o casca din ureche si mi-a spus sa ma culc, ca mai avem ceva de mers pana acasa si mai bine dorm decat sa mai bat campii. Am lasat-o in pace cu muzica ei si am privit pe geam. Picurii imensi se striveau de geam si parca ii auzeam razand macabru.
La nici 60km de casa, cand sa ma pun si eu sa adorm, golul din stomac s-a facut cat o balena . Am ridicat privirea si am vazut doua lumini venind din fata.Se apropiau amenintator si parca imi zambeau sadic. Soferul nostru era pe constrasens si din fata se apropia un tir imens. Glasul mi-a pierit si am pus mana pe prietena mea, care adormise. Nu stiu nici acum daca s-a trezit sau daca a plecat dormind. Am auzit oamenii din jur scotand sunete mute. Si tirul plin cu busteni ne-a lovit din plin. Autocarul a fost deviat intr-un sant, iar remorca si-a scuipat cu greata bustenii peste autocar.
Inainte de a urca, ii citisem prietenei mele ce scria pe autocar: “Safest car in 2009”. Uite ca in 2010 nu mai e atat de sigur. Din cei 40 de oameni au supravietuit 3. Deci au ramas 37 de familii indoliate. Soferul a scapat cu viata pentru a-si purta vina de a goni cu viteza pe vreme ploioasa. Celelate doua persoane sunt doi tipi anonimi.

3 comentarii:

  1. imi placeai mai mult, knd scenariul era" a la Tarantino" asta e a la Woody Allen" dark si ciudatel", :p

    RăspundețiȘtergere
  2. omu care o comentat ii unu dintre supravietuitori)

    RăspundețiȘtergere