05.02.2010

Supergirl

Ieri am avut o problema cu netul si nu am putut sa postez nimic pe blog. Am vrut sa scriu un post cand eram in gara, dar de fiecare data cand ajungeam la fraza" Gara din Cluj e una tipica: ", imi pica Opera,browserul. Asa ca tin sa spun ca gara din Cluj e una ATIPICA. Am mers ieri pana la gara ca o sa conduc pe Orgy. A plecat acasa, la Tg Jiu. Dupa ce am lasat-o la tren, am fugit pana in Flowers, unde am sezut cu Iazvan la o cafea vreo 2 ceasuri si am pus la punct cat de cat o excursie la Brasov. Apoi am fugit cu Lorena pana in Grigorescu, dupa care m-am intors camin.
La camin eram singura in camera. Asta pana cand si-a facut Codruta aparitia, am filosofat ceva vreme , apoi a venit si Lena, dupa care si-a facut si Bianca aparitia. Si eram cele 4 muschetarite fericite si ne povesteam fabulele.Am ajuns la concluzia ca cei ce nici nu invata, nici nu se distreaza si pierd timpu degeaba sunt cei mai mari filosofi. Dupa care decis sa mergem in Fire, la propunerea Alexandrei. La vreo 11.30 am pornit si am tras un shot de Fire pan' pe la 2.30, timp in care m-am mai soldat cu un cucui-cadou din partea Biancai. Trecem peste faptul ca inghetam pe noi. La Cluj e frig! Cand am ajuns la camin am stat vreo 10 minute afara, in frig, batand la usa. Portarul nu isi facea aparitia. Si bateam in usa mai ceva ca niste oameni disperati. Si bateam, si bateam. Si vine politia :)) "Dom'soarelor, ati ramas pe-afara?" (ma gandeam DOOOOHHH!!) Vine nenea politaiu' cu o atitudine superioara si scoate niste chei. Bianca il intreaba "Aveti cheile de la camin?" El zambeste smechereste si zice" Da". Se apropie de usa si ce face nenea? Incepe sa bata cu cheile in geam. I was like..."Duuude, you suck more than I do". Vine nenea portaru si ne deschide, intram noi 4 fete zgribulinde in camin si am topait incetuc spre pat.
Acum, in afara faptului ca ma doare capu', trebuie sa ma apuc serios de invatat ca maine am ultimul examen. Si am o idee de a copia dar nu stiu de o sa imi iasa. I will do my best anyway :))


And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way
but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home, late last night
but I'm a supergirl, and supergirls just fly.

2 comentarii:

  1. pe cucuiul tau scrie...cu drag,Bia :)))
    da` ce cap tare ai...inca ma doare cotul,sa stii...:))
    anyway,i`m sorry...fac o bereeee:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, hai ca te fac sa scapi mai ieftin. Fa-mi publicitate blogului :))

    RăspundețiȘtergere