11.02.2010

Wait or publish?


"O sa bata cineva si la tine-n poarta."
"Sa bata tare ca nu-l aud.."
"Good things come to those who wait."
Suntem pe doua laturi,de cand lumea a respirat pentru prima oara.Cei ce stiu sa spuna multumesc pentru momentul trait,si-l traiesc si,cei ce asteapta,ceva anume,o perfectiune efemera,care spun eu,pana la urma-i va dezamagi,vazand ca au pierdut timpul pentru mult mai multe altele,care probabil le-au scapat ca nisipul uscat printre degete. Cei care iubesc cu pasiune mai multe persoane, si cei ce isi ofera toata iubirea unui singur om. Cei care adora fiecare secunda petrecuta cu prietenii lor si cei ce aspteapta o viata intreaga prietenii, care trec in zbor pe langa ei, caci sunt prea orbi sa ii vada. Cuvantul "asteapta" si expresia "gandeste-te la prezent" sunt destul de frecvente in sfaturile celorlalti,care probabil,nici nu stiu ce inseamna .Uite, un fragment dintr-o conversatie ce tocmai am avut-o:

Bobo: pai..fa ceva
Spirit: ce pot sa fac?
Bobo: sa astepti un miracol


E usor sa spui cuiva “ Asteapta, maine va fi mai bine!” sau “ Go for it!”. Poate cei ce iti dau sfatul stiu cu certitudine ceea ce spun, poate ca cei ce au inventat aceste sfaturi stiu… Defapt nimeni nu stie. Eu n-as putea spune ce inseamna defapt a astepta...mi se pare mai mult dorul de ceva sau dorinta unei noi experiente.Totusi asta nu ne poate impune sa stam inerti langa actiunea desfasurata in jur pana ne vedem fata in fata cu clipa pe care vrem s-o traim.
Cel mai des asteptam iubiri si le traim,la maxim,cand sunt. Asteptam iubiri si vedem ca nu mai vin,si nu mai vin pentru ca drumul pare mult mai lung.Si-atunci ne pierdem speranta,din cauza nerabdarii,si plecam din locul intalnirii in clipa ce ne scrie viitorul,chiar in momentul in care ar trebui s-o zarim in departare. Si pornim inapoi spre locul in care ne-am decis de la inceput sa asteptam.
Dar daca totusi ai noroc,locul tau va fi exact acolo unde asteptarea altuia se va sfarsi..
Inca mai stau in cumpana gandindu-ma la leul meu din buzunar. Sa il dau pe ceva chilipir de la non stop sau sa astept pana ne adunam iar si facem cheta pentru a cumpara o alta sticla de vin? Sa cumpar cu el vise fragede sau sa astept ca ele sa se coaca? Nu pot spune care e cea mai buna cale , caci cele doua idei sunt cu totul opuse.Poate ma voi maturiza destul odata, intr-o zi,incat sa pot sa traiesc dupa doar unul din aceste principii.
Dar pana atunci,Carpe Diem.
Sau wait.

Red-Spirit
White- Nefiresc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu