24.02.2010

Dragobete 2

Stau si ma gandesc ca singura fiind, nici macar relatiile celorlalti nu ma mai bucura. Imagini de monstri in calduri imi rasar in minte. Oameni ce ar face orice ca sa si-o puna. Promit marea cu sarea, iar pacat mai mare ca incalcatul unei promisiuni este doar omoratul. Venirea primaverii ma deprima.

Sunt multe feluri in care poti tine pe cineva de mana. Poti tine mana celuilalt cuibarita in mana ta, poti sa iti cuibaresti tu mana in mana celuilalt. Dar cel mai frumos mod in care poti da mana cu un om este incrucisandu-va degetele. Astfel protejezi si ai protejat fiecare deget. Iar mainile astfel impreunate emana iubire. Au un balans usor, un dans suav in care partenerii se controleaza pe rand.

A fi orb inseamna sa ai privirea fixa. Ca lumea sa poata sa priveasca direct in sufletul tau. Atinge-l. Zambeste-i. Fa-l sa rada. Nu iti fie frica de el. Arata-i ce simti. Fa din asta o poveste de dragoste frumoasa. Fii papusarul lui. Da-i capacitatea sa se miste. Fa-l sa se simta viu. Doar tu poti asta.

Un comentariu: