02.02.2010

Orgy

Una din scumpele mele colege de camera este Orgy.
Despre Orgy ar fii carti intregi de scris... E una dintre persoanele care si-a ales gresit facultatea (de fapt cred ca nimeni nu-i de FSEGA), si zic asta deoarece fata asta deseneaza foarte fain. Orgy e amuzanta mereu, in special cand e ametita. E genul care are grija de mine...chiar ieri am gasit pe pat un Bounty :-"
E o persoana mai conservatoare care are gusturi super sexy (aici ne potrivim).
Orgy e fata cu care ai face de toate, fata care iti e draga din secunda 1. Orgy are par lung... si desi nu e genul, odata a dat din pleata pentru mine :))
Orgy se uita mult la filme. Si doar la filme bune.
Orgy imi da replici faine mereu. Si ma face sa rad.
Orgy face paine prajita cu ou de te lingi pan la cot si de la Orgy mananc eu paine cand raman fara. Orgy e o persoana simtita si silentioasa (deja incep sa ma simt prost :)) ). Orgy se marita in curand si impreuna ne uitam pe net la toate chestiile subtile ce tin de organizarea unei nunti. Orgy isi tine mereu parul prins si sta in pijamale la camin. Orgy mi-a daruit de Niculas un suport de lumanare foarte foarte sexy si ma are trecuta in telefon "fetita gotica". Orgy zambeste frumos si stie sa faca un om sa se simta bine.

As mai putea scrie 20 de randuri dar termin cu ceva ce conteaza cel mai mult:O iubesc pe Orgy.




Ma pun sa-nvat la Drept. Am de-nvatat o catamai lege si Codul muncii. Si tragere de inima nu am deloc.

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru randurile frumoase dedicate mie. Esti o colega nemaipomenita:*

    RăspundețiȘtergere