08.07.2010

The same Supergirl

Un SuperOm e acel om care poate sa traiasca in lumea de azi. Lumea de azi este egoista. Pardon, foarte egoista. Asa cum eu...nu sunt. Nu pot trai DOAR pentru mine. Si in plus, deja mi s-a reprosat ca as fi egoista. Ma rog.
In ziua de azi, oamenii plang. Singuri.
Astazi, oamenii rad. De ceilalti oameni
Azi, oamenii invidiaza. Frumusetea celorlalti.
Azi, oamenii ataca. Sunt mult, mult prea violenti.
Astazi, oamenii iubesc. Banii si publicitatea.
Oamenii au uitat sa mearga pierduti cu autobuzul. Oamenii au uitat sa simta ploaia. Oamenii nu mai simt. Omule, mai stii ce e natura? Mai stii culorile toamnei? Mai stii mirosul florilor? Mai stii saruta? Mai stii zambi (da' asa, din inima)? Mai stii sa spui "Te iubesc" ? Mai stii sa privesti in oglinda si sa iti vorbesti? Mai stii sa te plimbi? Mai stii sa lasi ochii jos? Mai stii sa te odihnesti? Mai stii sa vorbesti despre altceva in afara de vreme? Mai stii sa intinzi o mana de ajutor? Mai stii sa fii selectiv cu ceea ce spui? Mai stii sa citesti o carte cand afara ploua? Mai stii cum arata lumina lumanarii?


Un comentariu:

  1. prea putini stiu sa se mai bucure de un simplu zambet, prea putini se mai bucura de fericirea altora, foarte putini pot sa iti mai spuna un sincer "te iubesc"...asta e... traim vremurile pe care le traim si se pare ca cea mai buna solutie e sa ne gandim numai la noi. Cei ca noi au pierdut razboiul din start...

    RăspundețiȘtergere