14.07.2010

He knows me...

Dupa cum tocmai mi-a zis, he knows me.
E ciudat ca te poti deschide intr-atat in fata unor persoane incat pot sa iti ghiceasca gestul imediat. Adica...iti ofera in acelasi timp o anumita siguranta si un fel de teama.
Cand un om ajunge sa te cunoasca intr-atat...nu stiu daca e de bine sau e de rau.
Adica...partea buna e ca va sti ce sa iti spuna cand o sa ai nevoie de ajutor. Va sti ce sa iti ofere ca sa fii fericit. Va stii cum sa se comporte cu tine in clipe mai delicate. Partea proasta este ca poti surprinde mai greu persoana respectiva...Astfel revin la intrebarea lui Shakespeare: To be or not to be? Sa te deschizi intru totul in fata unui om sau nu? Sa iti oferi inima pe o tava sau sa ii oferi doar un colt din ea? E bine sa fii intru totul sincer sau sa mai pastrezi putin si pentru tine?
Iar daca e bine sa te deschizi...cand sa o faci? Ca probabil varsta adolescentei si perioada urmatoare nu sunt niste momente tocmai indicate pentru a o face..zic. Adica...un prunc in ziua de azi are o groaza de iubiti/iubite la varste relativ mici. Si ...uf... nu stiu... Cum e mai bine?

5 comentarii:

  1. e mai bine sa minti, fetelor le place sa fie mintite

    RăspundețiȘtergere
  2. daca te deschizi complet,trebuie sa te gandesti ca esti vulnerabila in fata persoanei respective...
    deci,sa o alegi bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si fetele nu mint? Mai ales cand e vorba de orgasm (ca sa dau asa pa pita)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca totul depinde de persoana respectiva. Daca tu consideri ca e o persoana de incredere atunci de deschizi...daca nu..ii lasi impresia ca totul e ok dar pastrezi anumite lucruri si pentru tine.
    "Ce-i al tau e pus deoparte"

    RăspundețiȘtergere
  5. Totusi daca nu te inchizi in tine si "risti" poate ca ai nitel noroc si intaresti si mai mult relatia cu cealalta persoana

    RăspundețiȘtergere