05.12.2010

All in one

O sută de gânduri am în cap, aşa că le iau pe rând.

1. I am going for the Oscar this year!!!
Hehe, sâmbătă, 11.12.2010 va fi premiera oficială a blockbuster-ului "Agitaţia minţii", de Călin Bocian, film în care am avut excelenta oportunitate să joc. Numele meu este al doilea pe afiş.
Acuma, să nu le mai exagerez într-atât, sâmbătă de la ora 19, la Fabrica de Pensule, în sala studio. Sper să ne vedem acolo într-un număr cât mai mare. Lucrarea de licenţă a lui Călin a fost,pe lângă că destul de obositor(vară, soare, freza mea rezistă) de făcut, dar eu zic că e important că am reușit să o terminăm cu bine.

2. Mâine sărbatorim
... și nu doar pe Moșu Niculaș și pe cei cu nume de Nicolae, Nicu, Nicoleta, etc, ci sărbatoresc un an de blogăreală. Habar nu am cum sau ce să fac, așa că orice sugestie este binevenită. I mean...come on...este totuși UN AN!

3.Iar mă bolesc.
Tuse, oleacă de răceală plus dureri de rinichi. Ce poate fi mai frumos? Absolut nimic. Ah, probabil am uitat să menționez că banii s-au cam terminat(eh, tipic studențesc, deci nu asta e problema mea cea mai mare). O să mă fac bine. Zic acum, la fel ca de fiecare data... Ce e rău nu moare repede. Și eu sunt o scorpie și o zgâtie de om(zic alții, eu sunt de acord). Dar am o mare și imensă rugăminte... Cine are habar de leacuri băbești pentru orice boală(ah, uitai să menționez ipohondria) îl rog insistent să mă ajute.

4.Statusul pe FB
Nu știu de ce naibii toți mă iau cu întrebarea aia ce îmi place la nebunie:"Cum stai cu dragostea?". Oameni buni, ca să nu mă mai repet : STAU! Nici măcar prietenii nu știu de ce...

Cam atât, că e de ajuns. Prea multă informație strică...zic!
Apoi, curățați frumușel ghetuțele că vine Moșu astă seară :)

2 comentarii: