05.08.2010

Right now...

...trec printr-o usoara depresie - totusi, poate depresie e prea mult spus. Am o stare generala proasta ce se datoreaza dracu stie cui. As sta toata ziua in casa si as fuma. Tigara dupa tigara. As arunca tot in jurul meu.
Nu....mai bine as fi intr-o camera alba. Goala( camera, nu eu). Si sa iau un marker negru si sa scriu pana fac peretii, podeaua si tavanul negru. Si sa nu am nimic de mancat, nimic de baut, decat tigari, tigari si tigari. Sa mor dracu inecata cu fum.
De ce?
Pentru ca viata e ca dracu, si de la cat I've swallowed, I'm starting to choke.
E picatura ce a umplut paharul.
E greutatea ce mi-a apasat umerii prea multa vreme.
E a mia lupta pierduta - deci implicit am pierdut razboiul.
E vina mea - ca nu am fost mai puternica.
Ai castigat. Si plec capul nu pentru a evita sa fie taiat de sabie, ci sa fie taiat de calau.

3 comentarii:

  1. Uite ca e primul nasol pe care ti-l dau, pentru ca e nasol...e nasol sentimentul, pentru ca nuj cum dracu poate sa ti se para asta ok.
    Eu ma simt ciudat aici in Madrid, candva ma simteam mai bine decat acasa, acum nu stiu unde sa ma simt acasa.Am fost la Prado si m-am plictisit pana am ajuns la Bosh...o sa scriu despre asta...si atunci am simtit cum ma trec fiorii ai la Goya si El Greco...incep sa imi revin, dar a fost ciudat si inca este.
    Nu stiu de ce te simti tu asa pentru ca nu am mai vorbit de mult, dar stii ca nimic nu-i permanent, ca totul se termina la un moment dat, chiar daca ii bun chiar daca e rau, asa ca iesi din casa si infrunta-ti propriile fantome>:d<
    Aaa si vezi ca imi esti datoare o poezie!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. fff tare........deci citez "deci implicit am pierdut razboiul"...
    :d

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lu:Ie. Ti-s datoare. Si inca nu am conceput nimic vrednic de tine. Dar mai este timp cred...Stii...era un cacat de ieri doar. Si nu e un sentiment cat e un presentiment...ma rog, om vorbi despre asta in privat.
    @Anonim: Stai linistit, aia a fost doar seara de ieri :)

    RăspundețiȘtergere