26.06.2010

Concluzii

E timpul sa trag concluziile de rigoare dupa primul an universitar. Cu ce am ramas din octombrie pana acum? Cu multe. Cu foarte multe din partea oamenilor si cu extrem de putine din partea facultatii. Am intalnit o tona de oameni noi. Oameni pe care am ajuns sa ii iubesc extrem de repede, dar si oameni ce m-au dezamagit la fel de repede. Prietenii ce sper ca o sa le pastrez pe viata, prieteni la care ma gandesc cu ochii inlacrimati vazand valiza ce ma cheama pe usa afara, sa ma intorc acasa. E greu. E greu sa plec, chiar daca e pentru un timp relativ scurt. O sa imi fie dor de peretele meu din camera, de patul meu, de localuri, de plimbarile nocturne, de glumele proaste spuse dupa prea multe beri, de fumoarul cu peretii innegriti, de colegele de camin, de scuzele ca am intarziat sa returnez un lucru imprumutat, de povestile ce le ziceam in sala de lectura pana cand rasarea soarele... As retrai momentele triste de sute de ori ca sa mai capat putin din cele frumoase. O sa imi fie dor de fetele ce plang pe coridor la ore tarzii in noapte, de cele ce urla : "She ma? Tu ma parasasti pa minie? NU! IO ti parasasc!" ; de sfaturile ce le dadeam tuturor, de zambetul pus pe fata, urmat de "Ai o tigara?", de apa de la robinet, de dusurile unde am auzit multe si marunte, de cafeluta de dimineata bauta pe treptele reci, de bancuta din fata caminului, de barfe si povesti, de emotiile dinaintea unor examene, de stresul dinaintea lor, de mail-urile de la "seria4_fsega", de tot.
Insa zambesc sec stiind ca o sa ma intorc la astea de inca vreo patru ori. Dar dupa ce termin, ce ma fac? Cred ca mai bine si mai sanatos e sa ma apuc de o alta facultate. Asa macar oi fi studenta pe vezi. Viseaza Cris...
Continuu prin a multumi unor persoane ce mi-au facut anul frumos. Incep cu Bubbles(Codruta), fata blonda pe care o iubesc enorm. Si ii multumesc pentru tot. Sunt prea multe lucruri ca sa incep sa le insir. Continuu cu Buttercup(Bianca V.), brunetica ce tot anul a fost hairstilist-ul meu personal, fata caruia ii place albastrul. Te iubesc. A doua Bianca de pe lista este dom'soara L., micuta care vrea sa ma faca manelista, dar nu reusesti tu, mama! Trec la creata mea preferata, Raluca L., punkerita ce mi-a facut cunostiinta cu viata de noapte a Clujului, ce m-a carat de zeci de ori la camin, spunandu-mi sa am grija de mine. Apoi, lui Iazvan si lui Raluca H., baimareni de-ai mei ce m-au ajutat cu acomodarea. Fetelor din Bucuresti ca au venit sa ma viziteze si cu care am mers la mare... Colegelor de camera le multumesc enorm pentru ca m-au suportat ( stiu ca e greu - nici eu nu ma suport de cele mai multe ori ). Vecinucalor mele din caminul 3 si caminul 5 le transmit un sincer "multumesc" pentru tot si va amenint ca peste mai putin de 3 luni ma intorc, asa ca pregatiti-va sa imi dati una si alta. Iar clujenilor, voi ce m-ati primit cu cea mai mare caldura, va multumesc cu ochii in lacrimi .
Acuma stiu ca suna siropos ca dracu'...da ce sa-i faci? A fost primul meu an la Cluj. Boboaca tanara, Cristina. Tot ce pot spera e ca la anu sa imi fie la fel de bine. Iar daca anul o sa inceapa prost, il intorc eu pe toate fetele pana iese cumva!
Hmm... anul asta a fost, asa, pe scurt : scoala, baute, teatru, baute, blog, baute, lacrimi, baute, fericire, iubire, excursii, libertate, nopti pierdute-n nicaieri, socuri, baute, vesti proaste, baute, teatru, film, film, teatru, examene, putina scoala, oleaca de alcool, doua-trei examene, iubire, iubire, iubire, iubire.
Apropo, intrebare: Oare Coco o sa stie vreodata cat de mult il iubesc?

8 comentarii:

  1. Te-am ajutat cu acomodarea? :)) You know what they say...a friend will help you move, a real friend will help you move a body.

    RăspundețiȘtergere
  2. So, will you help me move his body? Cica a picat anu :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate o ia ca pe un semn, AS HE SHOULD, si pleaca de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. my dear...nu sunt punkerita....ci cateodata lipsesc banii....take care..si eu TE IUBESC,MICUTZA MEA PISTRUIATA :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. hehe...asta-i VIATA DE STUDEEENT!!! vai mi s-a facut un dor de Cluj ca acuma-mi vine sa-mi iau bagajele si sa ma mut inapoi...

    Apropo: Coco nu e cumva profu nostr` drag? :))

    RăspundețiȘtergere