14.03.2012

Biblia bărbatului



Îngropată într-un mormânt de incertitudini legate de sexul masculin (vorba vine), am pus mâna pe o carte, și anume "Biblia Bărbatului".

Minunăția asta învață bărbații să fie bărbați. Sună pleonasmic, dar dacă e să arunc o privire către posesorii de cârnăcior, marea majoritate sunt niște fetițe mult prea speriate să facă una sau alta.

Din păcate, referințele din carte sunt predominant adresate americanilor, doar acolo colcăie de (in)cultură, dar o mare parte din dogmele ilustrate aici sunt aplicabile și în general.

O idee ilustrată care mi-a plăcut, căci m-a vizat mai mult sau mai puțin direct este următoarea : "Dacă pierzi un concurs de băut cu o fată, pleacă de la petrecere și ia în considerare posibilitatea de a te castra singur.". Pe ideea... "Practice makes perfect."

E o lectură ușoară, care pe femei le amuză și... pe bărbați îi... Aici depinde de bărbat. Dacă respectivul ajunge să fie amuzat de cartea în sine, e de bine. Dacă îl pune pe gânduri... Mai citește-o o dată.

Un comentariu:

  1. mi se pare un nume mult prea pompos...degeaba e teorie daca prectica..totusi daca o recomanzi, i'll give it a look ;) thx!

    RăspundețiȘtergere