14.03.2012

Biblia bărbatuluiÎngropată într-un mormânt de incertitudini legate de sexul masculin (vorba vine), am pus mâna pe o carte, și anume "Biblia Bărbatului".

Minunăția asta învață bărbații să fie bărbați. Sună pleonasmic, dar dacă e să arunc o privire către posesorii de cârnăcior, marea majoritate sunt niște fetițe mult prea speriate să facă una sau alta.

Din păcate, referințele din carte sunt predominant adresate americanilor, doar acolo colcăie de (in)cultură, dar o mare parte din dogmele ilustrate aici sunt aplicabile și în general.

O idee ilustrată care mi-a plăcut, căci m-a vizat mai mult sau mai puțin direct este următoarea : "Dacă pierzi un concurs de băut cu o fată, pleacă de la petrecere și ia în considerare posibilitatea de a te castra singur.". Pe ideea... "Practice makes perfect."

E o lectură ușoară, care pe femei le amuză și... pe bărbați îi... Aici depinde de bărbat. Dacă respectivul ajunge să fie amuzat de cartea în sine, e de bine. Dacă îl pune pe gânduri... Mai citește-o o dată.

2 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. mi se pare un nume mult prea pompos...degeaba e teorie daca prectica..totusi daca o recomanzi, i'll give it a look ;) thx!

  RăspundețiȘtergere