13.09.2010

Histoire d'amour- Capitolul 3 (4)

Nu a durat mai mult de doua minute si Andrei era inapoi in camera, tinand paharul de vin intr-o mana si o cutiuta de carton rosie, cu o fundita alba in cealalta mana.

- Uite, iubito, asta este pentru tine. L-am ales cu gandul ca o sa iti placa.

- Ah, multumesc mult, scumpule,dar nu era nevoie.

- Ei bine, nu este nevoie de nici o ocazie speciala sa iti ofer cate o mica atentie. Poftim, sper sa iti placa.

Cu ochii sclipind, Lolita i-a luat cutiuta din mana, desfacandu-i fundita incet. A deschis cutiuta si a vazut inauntru un lantisor de argint cu un pandantiv din piatra rosie, stravezie, ce era sustinut de o retea eleganta de spirale de argint. Andrei a scos lantisorul din cutiuta si a intrebat-o daca vrea sa i-l puna in jurul gatului. Ea i-a raspuns tragandu-si parul la o parte si intorcandu-se cu spatele la el. Andrei i-a pus lantisorul la gat si a strans-o in brate. Au urmat cateva clipe silentioase, clipe ce pentru ea erau de nepretuit.

- Hai sa ciocnim paharele de vin, spuse ea intrerupand brusc linistea.

Andrei a luat paharul zambindu-i Lolitei. Ochii ii sclipeau de bucurie. Era fericit cu fata asta...

- Pentru noi, spuse Lolita.

- Pentru noi.

Au ciocnit paharele de vin, apoi au sorbit fiecare cate o gura din vinul rosu, dulce. Lolita s-a asezat pe pat, privind peretii. Andrei o privea zambind.

- Imi place ca ai multe poze.

- Ei bine, spuse Andrei asezandu-se pe pat langa ea, foarte multe sunt poze ce le-am facut chiar eu.

- Impresionant. Mai ales acea poza, spuse Lolita, aratand catre o poza mare, A4, care ilustra o femeie complet goala, cu parul roscat, care statea intinsa pe jos,iar fata ii era acoperita de o esarfa transparenta,albastra, in cadere.

- E una din pozele mele preferate. Si am avut noroc ca mi-a iesit relativ repede. Modelul a fost cooperant. Apropo, cred ca si tu ai fi un model perfect.

- Hmm, ai aparatul aici? Am chef de poze.

- Da, il aduc imediat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu