03.05.2010

Vama Veche - Day 1

UPDATE: POZE!!! SCROLL DOWN!

In prima zi, joi, 29 aprilie, am pornit incetuc spre Sud.

La ora 7 m-am trezit, caci la 8 urma sa ma intalnesc cu Iazvan pe Memorandumului ( o statie de p-aci). Am ajuns acolo, ne-am vazut, am luat hot dogi pentru drum, si pe la 8.40 eram sus, pe Calea Turzii, la stop. Cica Iazvan: „Scoatem foaia cu Bucuresti si daca intr-o ora nu ne ia nimeni, o scoatem p-aia cu Brasov.”

Afisam cu fete obosite foaia "Bucuresti" si nici nu asteptam 5 minute ca opreste o Skoda Felicia si ne ia. Erau doi tineri logoditi ( numai tipa avea un inel pe inelar - ce sec suna), Mihai si Ileana. Cuplul tipic bucurestean - el nebun dupa rap, ea lucrand pe laptop. Nu vreau sa povestesc cum canta Mihai pe Mafia... Ce volan? Avea pedale! Tot comenta el ca daca era cu Accentu' facea depasiri de iti sta inima in loc - avea chef de adrenalina baiatu'.

Ileana se tot lega de fetitele de pe marginea strazii (concurenta?). Faza memorabila:

Mihai" - Ia lilieci!!"

noi cu ochii beliti spre cer : " Unde??"

Mihai" - In copac ma!"

Fir-ai tu sa fii de galatean .

Nasoala a fost treaba ca, zicandu-le ca nu avem bani, in fiecare benzinarie in care opreau sa isi cumpere cate ceva, noi nu puteam sa ne luam nimic- cum sa ne sustinem altfel cauza? Dar muream de pofta, de foame, de sete...riscul meseriei. Astfel, Iazvan a decis ca isi va schimba replica , din „Ne luati si pe noi? Da n-avem bani” in „Ne luati si pe noi? Da FARA bani

Dupa 7 ore de drum neplatit : Cluj Napoca- Turda- Aiud- Alba Iulia – Sibiu – Fagaras- Brasov – Rasnov- Sinaia – Ploiesti – Bucuresti ( vezi harta) , am coborat langa statia de metrou Aurel Vlaicu. Apoi, la TNB ne-am intalnit cu Ovidiu. Cum nu am platit drumul, ne-am respectat cu un meniu la McDonalds. Ne era foame...wtf?

Dupa mancarica ne-am plimbat prin Parcul Cismigiu, apoi , de acolo pana in Regie pe jos. Daca stiam ca ne ia o ora, luam metroul, dar Ovi a insistat ca nu ne ia mai mult de 20 de minute. Intr-un final, am ajuns si ne-am intalnit cu Lu, la care i-am dat o pereche de cercei facuti din creioane.(Putin spus ca ii plac). Iazvan a urcat la ea in camera sa isi lase catamai ghiozdanul, iar eu m-am dus la Ovi cu acelasi scop. Am ras bine cu colegii lui de camera, apoi am iesit putin prin Bucuresti. La TNB ne-am intalnit cu sora geamana a Luciei, Maria si cu o prietena de-a fetelor, Ileana. Destinatia era La Motoare, dar am intalnit un imediment. Bodyguard-ul de acolo nu ne-a lasat sa intram, ca zicea ca Lu si Maria erau minore. Partea buna e ca Maria avea buletinul sa demonstreze ca are 19 ani. Partea proasta e ca Lu nu-l avea. Asa ca nu ne-a lasat sa urcam. „Nu-i bai”, zic. Asa ca am mers in Club A si am baut cate o bere- doua. Nu am stat mult, ca a doua zi trebuia sa mergem de dimineata la tren. Ne-am despartit si noapte buna : Iazvan a dormit cu Lu, eu cu Ovi.

O sa pun poze din ziua 1 putin mai tarziu, cand le primesc si eu. Asa ca da un bookmark daca vrei sa le vezi :P





Trupa din fata TNB-ului, inainte de a fi refuzati sa intram La Motoare
Club A
Floarea ce i-am dat-o Luciei :D
Club A
Before I went to sleep - i went curly
TNB again :P




Carpatii nostri :D

6 comentarii:

  1. de ce am crezut ca pleci cu trenul in vama?????

    RăspundețiȘtergere
  2. I-ai subestimat spiritul de aventura :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ii bine ca ai scris ca am DORMIT cu Iazvan...oricum a zis ca nu ma vrea...da asta e alta poveste.
    Restul cand pove Crisss???
    btw azi la atelier m-a intrebat o tipa daca vreau sa dau la Tonita:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Lu( ladies first):
    -Day 2 maine :D
    -si doar nu te-ai culcat cu el. Domne' feri! (no offence Iazvi!!)
    @ Iazvan (bitches after):
    - da...asa oi fi facut :))

    RăspundețiȘtergere