04.05.2010

Vama Veche - Day 2

UPDATE!!! POZE!!! SCROLL DOWN!
Dupa o noapte furtunoasa - zic - nu stiu ce au facut Lu cu Iazvan, stiu ca eu am dormit ca busteanu - ne-am trezit pe la vreo 7. Ovi mi-a zis ca a facut ceva sandwich-uri cu cascaval ( yummy- gandesc eu), am pregatit ce am avut de pregatit si am pornit catre Carrefour, de unde am luat asa: o vodka Absolut de 1l, doua Snickers si o punga de covrigei. Tigari mai aveam eu vreo juma de pachet si el inca vreun sfert. Ne-am vazut cu Iazvan si Lu la Grozavesti (statia de metrou), apoi cu Maria in Gara de Nord. Plina gara aia mica... Trenul a intarziat si a durat o vesnicie pana i s-au atasat vagoanele in care erau si locurile noastre. Ma rog, faza din tren povestita de Iazvan - cele mai faine prostii s-au intamplat in vagonul lui; era cel mai plin, cel mai beat, cel mai fumat; eu am avut noroc de colegi de treaba...cat ghinion- asa... Deci, niste desteptaciuni de la ASE stateau si priveau pe fereastra, la care : " Ia ba Dunarea! Oare ce canal e?" Probabil o fi canalul Pro TV-ului...hell knows.
Dupa ce ne-am coborat din tren, am luat un microbuz pana in Mangalia, apoi am schimbat un altul pana la Vama Veche.
In zona sfantului Eforie Sud, niste golani din spate au vazut marea. Ragetele lor de masculi ce duc lipsa mi-au inundat in ritmuri animalice canalul auditiv si numa ma enervau. Am mai ras la bancurile lor nesarate cu cacat si Bula, dar singurul lucru ce il asteptam era sa ajung la mare.
Si am ajuns.
Dupa vreo patru ceasuri de contemplat marea, pus cortul, si preumblat ca sa vedem si noi cu ce avem de-a face si intalnit cu oameni faini din Cluj, de la Imago , am inceput sa bem. Ce? Vodka.
Si imbatati de algele si de briza marii am inceput sa ne simtem din ce in ce mai bine.
Eu am inceput sa holcesc "Bad Romance" de la Gaga, facandu-i dedicatie la Ovi, si Iazvanel a sunat lumea sa ma auda cantand. Uite asa se promoveaza artistii-n Romania. Traiasca minutele de la Orange si Vodkafon!
Una din vecinele noastre de cort (probabil nemtoaica), avea o catelusa Husky pe nume Luna. Si Luna se plimba printre corturi si manca pungi, nisip, alge, conserve...tot ce prindea in botul ei dragalas. Si nu se multumea doar sa manance prostii, ci si bea tot ce prindea. Lu si-a varsat paharelul de vodka. Cum sa se iroseasca vodka in nisip? " LUNAAA!!!" Si Luna a venit si a baut vodka ramasa pe izopren ( care, ulterior, ne-a fost furat). Ha ha ha-uri si rasete...si Luna pleaca. Si o strig iar. "LUNAAA!!!". Prin fata cortului treceau doua tipe si un tip. Eu iar "LUNAAA!!!" Tipul se opreste, ii da un ghiont uneia dintre fete si zice " Ia tu ca pe tine te striga!". Incepem si radem, la care imi cer scuze si ii zic ca o strigam pe catea. Nice move.
Mai bem ce mai bem si ma iau cu Ovi si cu Lu la o plimbarica. De la Stuf se auzea o piesa ce mie imi suna bine...asa ca am inceput sa headbang. Si am cazut cu fata in nisip...dar nu oricum, ci astfel incat din paharul meu de vodka sa nu se verse nici un strop.
Ne mai plimbam noi, sprijinindu-ne unul de celalalt, si ne-am intalnit cu o anume Ioana ce canta la o anume chitara pe o anume strada din Vama. Ea cu corzile chitarii, eu cu ale mele vocale. Si am cantat si am facut banuti si tigarele. Si am baut iar.
Dupa ce ne-am mai incalzit la un foc- doua, am luat-o incet spre cort... Ovi nu se mai tinea pe picioarele lui, ci pe ale mele si ale Luciei, care erau oricum instabile. Dupa ce a zacut bietul de el in nisip cateva ceasuri, ne-am bagat in cort. Eu cu el.
Fara izoprena, trebuia sa dormim pe ceva. Asa ca am scos sacul de dormit al lui Iazvan de la fundul rucsacului ( nici nu mai stiu de cati chiloti, bluze, sosete si tricouri a trebuit sa trec pana sa ajung la el) si ne-am invelit cu patura Luciei. Am stat eu cu Ovi bine-merci pe sacul ala inveliti cu o patura subtire, dar cand au venit si Iazvan, Lu si Maria sa doarma, a inceput razboiul. Ne-am ingramadit noi cumva in cortul ala, pe un sac de dormit , o perna minuscula si o paturica subtire si eu si Ovi am luat somn, ceilalti trei zic ca nu au prea dormit...eh, doar vodka e cel mai bun somnifer...












2 comentarii: