06.02.2012

Alt tu.

Dragostea nu se spune. Dragostea se arată.
Dragoste este când, rănit pentru a mia oara, sufletul se deschide ca pentru întâia oară. Dragoste este când sufletul apare din senin, de la sute de kilometri depărtare. Dragoste este când, suspinând în brațele tale, spune că totul este în regulă. Dragoste este când schimbă tot doar pentru a face ca totul să fie în regulă pentru tine. Dragoste este atunci când munții sunt mușuroaie, râurile sunt izvoare și lacrimile sunt suspine. Dragoste este când starea de bine apare din neant. Dragoste este când zâmbetul ce tocmai ți s-a afișat continuă să răsară seară de seară, în vise. Dragoste este când sufletul zâmbește. Dragoste este când te așteaptă oricât de lungă ar fi întârzierea. Dreagoste este când adoarme în brațele tale, cu un zâmbet în colțul buzelor proaspăt sărutate. Dragoste este când ajutorul vine necondiționat. Dragoste este când somnul, mâncarea, țigările sunt doar granițe în comunicare.

Dragoste este când te visez zi și noapte. Când îmi este dor de tine. Când îți dedic melodii demult uitate. Când beau un pahar în cinstea ta. Când port pseudo-logodna ce ne leagă. Când nu trece o zi fără să îți rostesc numele. Când mă întreabă lumea de tine. Când străjuiți de îmbrățișări suntem fericiți. Când zâmbim în intimitatea proprie. Când trece ziua și îți urez noapte bună, știind că nu mă auzi. Când privesc lucrurile lăsate în urma ta. Când inima doare. Când masca mea de ceară se topește din cauza lacrimilor mult prea fierbinți. Când ne întâlnim la amiază și ne despărțim la zile după.

Dragostea nu se sfârșește într-o gară sau două. Dragostea nu se termină la apus. Dragostea nu se termină.

O să aștept mereu zarea de lumină care mă trezește dimineața, doar pentru că știu că ziua ce va urma o să aștept un semn. Vreau... Să vreau?... Să mai vreau?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu